Kapcsolat     Képgaléria         Asztalos munkák         Faáru bolt

 
 
 

 

Számítógépes tervezés
mint a késztermék

Nyílászáró és bútor megrendeléskor elkészítjük a kért munkadarab számítógépes látványtervét ami nagyban hasonlít a majdan elkészülő termékünkre. Így megrendelőink  a gyártást megelőzően megtekinthetik akár 3D -s látványtervünket. Számítógépes látványtervet megrendelésre külön is készítünk!

 
   

Asztalosipari szolgáltatásaink


 Vállalkozásunk 1998-ban kezdte meg a működését. Fő profilunk asztalos,
bútor és épületasztalos termékek gyártása, kivitelezése, egyedi megrendelések alapján.
 
 Célunk ügyfeleink igényeink kiszolgálása a lehető legmagasabb minőségben! Mindezt, megbízható beszállítói kapcsolataink és kollégáink révén garantálni tudjuk!

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett megrendelőink közé sorolhatjuk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Varga Sándor ct.

 
 


  Fa ablakok - természetes anyagból

Fa nyílászáróink a kor igényeinek megfelelően 68-as, 88-as 92-es profil vastagságban. Alapanyaguk hossztoldott borovi fenyő, ami a megrendelő igénye szerint más fa fajtából is készülhet. minőségi. Nyílászáróinkat 2, 3 vagy akár már 4 rétegű hőszigetelt üvegezéssel is ellátjuk. Igény szerint vállalunk hőszigetelt RAL beépítést is ami már a passzív házak korszerű technológiája.


Bejárati ajtók - klasszikustól a modernig

Tömör fa, vagy üveges kivitelű, biztonsági záras, egyedi kivitelű bejárati ajtók.

 

 


Fa bútorok - klasszikustól a modernig

Fa bútoraink egyedi igények szerint készülnek. Alapanyaguk lehet tömör fa, MDF és műbútor lap, valamint furnérozott anyag. Gyártáskor nagy gondot fordítunk a kiváló minőségű vasalatok és egyéb asztalosipari kellékanyagok használatára.


Kapcsolat


 


Minősítéseink:

Az általunk gyártott nyílászárók CE minősítéssel rendelkeznek! 

 

A fa mint alapanyag

A fa mint alapanyag a kultúra és a technika világában egyaránt jelen van. Modern világunkban éppúgy jelentős szerepe van, mint a régmúlt évszázadokban. Ráadásul jelenleg újra kezdi kiszorítani a műanyag termékeket.
A legrégebbi természetes építőanyag napjainkban is nélkülözhetetlen, ráadásul kellemes hatással van környezetünkre, otthonunkra.  Jó hő- és hangszigetelő tulajdonságú, tapintása természetes, színe, rajzolata változatos mégis harmonikus.


Színek világa - a fa nyílászáró házunk dísze

Fa nyílászáróink fontos része a gondos felületkezelési eljárás. Csak minőségi ipari lazúrokkal és festékekkel dolgozunk, hogy termékünk nemcsak szép de időtálló is legyen. A hazai piacon kapható MILESI, REMMERS és RENNER márkák kitűnő minősége a garancia arra, hogy fa ablakunk az ön házának időtálló dísze legyen.


Milesi színek


Remmers színek

Fenti színminták tájékoztató jellegűek, teljes színskáláról, színkeverési lehetőségekről érdeklődjön személyesen faáru boltunkban


Hőszigetelt üvegezés - hideg kint, meleg bent

A jó minőségű hőszigetelt üveg legfőbb jellemző az, hogy a gyártási technológiák fejlődésével kettő vagy három rétegű ablaküveg készül, amely azonban mégis egy építőelemet jelent.

Kültéri nyílászáróinkba korszerű, a hő technikai követelményeknek és vásárlói elvárásoknak.


Kilincsek, zárak, vasalatok - esztétikum és biztonság

 

Nyílászáróink összeállítását jó minőségű, időtálló, minősített Roto NT vasalatokkal végezzük. A bukó - nyíló technológia egy kézmozdulattal lehetővé teszi az ablak nyitását, zárását.

A Roto NT rendszerben a vasalat minden alkatrésze egy központi záró egységbe integrálódik. A rendszer már alapkivitelében is magas fokú biztonságot nyújt. Rendkívül kényelmesen kezelhető és a mechanikus, vagy elektronikus alkatrészek, pl. betörésjelző, termosztát- és szellőzés vezérlő problémamentes integrálását teszi lehetővé. Az elegáns Silberlook kivitel összetéveszthetetlenné teszi a Roto NT-t.

Töltse le ˘Roto Nt vasalat katalógusunkat!


Nyílászáróinkat alapesetben Hoppe Tokyo kilincsekkel szereljük fel. Ezek nemcsak esztétikusak, de tartós minőségi termékek is egyben.

 

Töltse le Hoppe Tokyo kilincs katalógusunkat!

 


Oldalunkon szereplő képek illusztrációk, a feltöltött katalógusok
és termék képek tájékoztató jellegűek!
Az aktuális termékekről és árakról érdeklődjön személyesen faáru boltunkban!

 

Alapanyag beszállítóink:

 

         
                 
 

 

 

 

 


 

 
 

 

 

 

 


Kezdőlap

Faáru bolt

Asztalosipari szolgáltatások, termékeink

Kapcsolat   Referenciák

 

 

Copyright 2015 © Varga Sándor Sümeg
Minden jog fenntartva!
Ajánlott böngésző Goolge Chrome